Τα λέμε τώρα στο 1ο σκέλος του MED League!!! Καλό Πάσχα!!!
Τα λέμε τώρα στο 1ο σκέλος του MED League!!! Καλό Πάσχα!!!
android dimitris (09-04-12), caniball listo (10-04-12), Lambros-RX8 (10-04-12)
You can find photos from the event on facebook ( Paintball Hellas group ) : http://www.facebook.com/groups/206950542722871/
There was also a photographer on Sunday , though I don't know when those photos will be uploaded .
dinos66 (09-04-12), dolmas (10-04-12), F117 (09-04-12), nospa (10-04-12), Vorphalack (10-04-12)
Ευχαριστούμε πολύ το πεδίο για τη φιλοξενεία και την πολύ καλή οργάνωση, καθώς επίσης και τις υπόλοιπες ομάδες που πήραν μέρος στο πρώτο σκέλος του XHSL. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους σύντομα.
Felipe Androids
Lambros-RX8 (12-04-12), nospa (11-04-12)
Να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις εαν θα αλλαξει η ημερομηνια διεξαγωγης του επομενου σκελους ; ...λογω εκλογων
He who controls the past commands the future,... He who commands the future, conquers the past.
Proud member of Stray Dogs Recball Division
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! --> ΝΟΜΟΣ-2725 /1999
Δεν ξερω τι εχει σκοπο να κανει η διοργανωση εγω παντως πιστευω οτι καλο θα ηταν την κυριακη να μετατεθει λιγο η ωρα! ! αντι για το πρωι να γινει στις 12 το μεσσημερι ωστε να κερδισουν χρονο οσοι θελουν να ψηφισουν! !
Μπορει κσποιοι να μη προλαβαινουν να πανε κ να γυρισουν απο το χωριο τους μεχρι τις δωδεκα![]()
He who controls the past commands the future,... He who commands the future, conquers the past.
Proud member of Stray Dogs Recball Division
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! --> ΝΟΜΟΣ-2725 /1999
Εγω λεω να φτιαξουν εκλογικο κεντρο διπλα στο ποταμακι για να ψηφισουμε
Αν εσείς πιστεύετε ότι ΑΕΚτζής γίνεται κάποιος για να παίρνει το πρωτάθλημα, διαφωνούμε. Οποιος θέλει πρωτάθλημα ας γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός.
paintball team
hosted by Bouncing Betty paintball field www.bouncing-betty.gr