Επειδή είχα την ίδια κουβέντα με ένα φίλο μου.Υποθέτω καταρχήν οτι δεν παίζεις με auto-aim έτσι ? Το δεξί click σημαδεύει πάντα την μέση του τανκ που έιναι συνήθως το δυνατότερο
σημείο του.Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που βαράς κάθε τάνκ οπότε παίρνει αρκετό καιρό να τα μάθεις.Practice makes perfect.
Yπάρχουν άτομα που φτάνουν μέχρι tier 10 και παίζουν ακόμα με auto-aim.Προχτές κολλήσαμε μουρή δύο IS7 με full life και οι δύο και του πέρασα 6-7 hits και τον έφαγα ενώ με άφησε πάνω από την μέση αφού μου πέρασε μόνο 2.Εγώ σημάδευα weak spots (glacis plate,viewing ports,commanders capola) και αυτός βάραγε ....ερήμην όπου πάει.
Τα Zero-damage hits είναι συνηθισμένα στο game και ενώ δεν περνάς damage σε hit point περνάς critical hits σε πλήρωμα και modules.Οπότε οταν ακούς "they are hit" και δεν βλέπεις damage
μαλλον του σκότωσες κάποιον από το πλήρωμα (gunner,driver,commander,loader,radio operator) η του έκανες dmg σε κάποιο module (tracks,engine,ammo rack,viewing ports,fuel tanks,cannon).
Aμα πάρετε το skill του Commander "Eagle Eye" που βλέπει τα critical hits στον αντίπαλο θα τα επαληθευσετε και μόνοι σας.
Τέλος οποιος το έχει πάρει σοβαρά το game μπορεί να διαβάσει το παρακάτω guide.Εξηγεί τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και θα σας κάνει 100 φορές καλύτερους παίχτες.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_...ce_and_Credits

Απάντηση με παράθεση